Activiteiten

Dankzij het verkopen van kleding is Dreamcatcher in staat om voordelig of gratis activiteiten te organiseren voor pashouders.  Wij proberen dit elk jaar vol te houden zolang ons budget en mankracht het toelaat. Deze activiteiten worden namelijk verzorgd door vrijwilligers en daarom zijn wij altijd opzoek naar mensen die ideeen hebben of ons willen helpen tijdens deze activiteiten.  

Wij proberen continu te vernieuwen en  met nieuwe ideeën de pashouders een steun in de rug te bieden. Blijf daarom ons volgen op social media om op de hoogte te blijven van alles wat Dreamcatcher doet zodat u niks mist.

Kinderfeestjes

Bij ons is het mogelijk voor pashouders om gratis kinderfeestjes te vieren, zonder pas kost het € 7,50 per persoon. Tijdens het kinderfeestje worden er nagels gelakt, haar gekrult en krijgen de kinderen een mini make over, daarnaast kunt u ook kiezen uit een mini high tea of knutselen.

Wilt u een kinderfeestje bij ons vieren neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bioscoop

Elk jaar proberen wij voor pashouders een bioscoop evenement te organiseren. Mede dankzij de Rotary was het mogelijk om met 300 pashouders te genieten van de film Mary Poppins in de Vue Alkmaar.  

Workshops

Dreamcatcher organiseert ook zeer veel workshops als

Ladies Night

Een aantal keer per jaar wordt er een Ladies night georganiseerd. Op deze avond worden de vrouwen in het zonnetje gezet. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je lekker shoppen en gebruik maken van top aanbiedingen! Klik op de onderstaande button om voor een kleine preview van de Ladies night.

Modeshows

Dreamcatcher is ervoor om vrouwen voor een klein bedrag er goed uit te laten zien. Daarom organiseren wij ook jaarlijks een modeshow.

Kerst

Tijdens kerst delen wij kerstpakketten uit aan de pashouders. In samenwerking met donateurs worden deze pakketten samengesteld. Jaarlijks worden er zo’n 300 pakketten weggegeven. 

Sinterklaas

Tijdens sinterklaas krijgen de kinderen van pashouders cadeautjes. En zijn er feestelijke activiteiten. 

High-tea

U kunt bij ons een high tea boeken vanaf 2 t/m 10 personen.

Het leuke en aparte van onze high tea is dat wij er dingen aan toe voegen zoals een manicure of handmassage zelfs een hotstone massage kunt u erbij boeken. Deze middagen of avonden worden vooral geboekt voor familie dagen of vriendinnendagen en vrijgezellen avonden.

Boekt u deze in de avond dan kunt u ook nog eens privé winkelen.

U heeft een high tea al vanaf € 5.00 per persoon, met dreamcatcher pas betaald kost het € 3,00 per persoon. Vul het aanvraagformulier in om een high tea te boeken.

Sluit Menu